maandag 19 april 2010

Op droeve toon (3)

- Dag Duifje.
- Dag Bennemans, als het morgen gaat regenen, komt de as uit IJsland mee naar beneden.
- Goed voor de plantenwereld, zei een man uit Wageningen, want er zitten zwavelverbindingen in die as.
- Dus de boeren moeten IJsland ook al dankbaar zijn!
- Ja, ze krijgen gratis kunstmest.
- En dat terwijl iedereen IJsland die schulden al wil kwijtschelden. Ze hebben zo mooi voor kalmte en rust gezorgd, de afgelopen dagen.
- Van mij mag die vulkaan nog wel een tijdje doorgaan met as uitspuwen. Ik heb nog een prachtig stukje van Byrd.

4 opmerkingen:

 1. Ben en Alice ook: fijn dat jullie nu bijelkaar zijn. Mooi stuk van Byrd ook. Deed mij denken (nu ga je een van de volgende dingen doen: 1. je slaat je van plezier op de knie: ha ha die Foxx laat die maar bij zijn Beatles blijven 2. vol onbegrip klik je hoofdschuddend deze pagina weg 3. Boos sla je met vuist op toetsenbord) deed mij dus denken aan een optreden van Collegium Vocale Gent in de Vest Alkmaar, vorig jaar. http://bit.ly/aELZao Sterk spul was dat toen, die Fisherman's Friend.

  Groeten,

  Fokke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht niets van je drie mogelijkheden, ik dacht eenvoudig: wat een aardige reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is natuurlijk ook mogelijk. Dat is ook zo. Het is een beetje de onzekerheid van een absolute leek op klassiek gebied, zal ik maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ikzelf ben ook een leek op klassiek gebied. Ik heb wel een jaar of zes pianoles gehad, maar ik had geen talent voor het maken van muziek.
  Ik heb later pas Glenn Gould ontdekt, dat was ongeveer in 1979. Vanaf die tijd interesseer ik me voor Bach, Tallis, Palestrina, Byrd etc. Voor Mozart en Beethoven interesseer ik me niet.

  BeantwoordenVerwijderen